Concepten

De volgende winkels maken deel uit van de Italiëwinkels Retail Group:

Fysieke winkel:

Al meer dan 5 jaar is het ItaliëPunt de grootste en leukste Italië-winkel van Nederland en België! Italië-boeken, reisgidsen, reizen, muziek, films, hebbedingen, eten, koffie, Italiaanse wijn, culinaria, keuken- en espresso-apparatuur....wat vind je niet in dit Italië-warenhuis?! In de winkel in ´s-Hertogenbosch kun je bovendien terecht voor workshops en op maat georganiseerde evenementen.

Internet concepten

De volgende concepten behoren tot de Italëwinkels Retail Group:

De volgende concepten komen binnenkort ook online:

Italiaanse groothandel

Italiegroothandel.nl is de meest gespecialiseerde Italiaanse groothandel gericht op bedrijven, delicatessenzaken en horeca en heeft diverse productgroepen in het assortiment van food, Italiaanse wijnen en andere dranken, keramiek en servies.

Tevens is Italiegroothandel.nl het adres voor kerstpakketen, relatiegeschenken en andere gadgets, al dan niet op maat gemaakt. Zoekt u een origineel cadeau voor uw klanten of u wilt uw klanten verrassen met een kleine giveaway? Neem dan direct contact op voor de mogelijkheden of kijk op Italiegroothandel.nl of ItaliaanseKerst.nl

Huismerk Nonno Martino

Zoals iedere rechtgeaarde Italiaan kookt Nonno Martino zoveel mogelijk met producten uit zijn eigen orto, moestuin, of ruilt hij zijn verdura, groente, met vrienden uit de streek voor andere ingrediënten.

Nonno Martino gebruikt uitsluitend kwalitatieve, eerlijke en authentieke Italiaanse producten. Juist omdat hij zo puur is, telt voor velen zijn mening. Als Nonno Martino zegt dat het goed is, dan verdient het product zijn keurmerk: ´selezionato da Nonno Martino´, aanbevolen door Nonno Martino.


Winkels:

Binnenkort:

www.allesvoorespresso.nl
www.fiatgadgets.nl
www.vespagadgets.nl
www.italiegadgets.nl

Volg ons:

Voeg ons toe op Facebook

Voeg ons toe op Facebook

Volg ons via Twitter

Volg ons op Twitter

Italië scheurkalender